Go back

Personalia

Maurice Limmen is door de algemene vergadering van de Vereniging Hogescholen benoemd tot nieuwe voorzitter van de vereniging. Limmen is nu voorzitter van vakcentrale CNV. Joachim Koops treedt in januari aan als nieuwe directeur van het Institute of Security and Global Affairs (ISGA) van de Universiteit Leiden.

Momenteel is hij decaan van het Vesalius College van de Vrije Universiteit Brussel en directeur van de Brusselse denktank Global Governance Institute (GGI). Jan Hogendijk van de Universiteit Utrecht is benoemd tot lid van het Landelijk Orgaan voor Wetenschappelijke Integriteit (LOWI). Hij volgt Iris Sommer op. SER-voorzitter Mariëtte Hamer is benoemd tot lid van de raad van toezicht van de TU Eindhoven. 

De Leidse hoogleraar moleculaire astrofysica Ewine van Dishoeck is tijdens de Avond van de Chemie benoemd tot erelid van de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging, evenals Rietje van Dam-Mieras, emeritus hoogleraar duurzame ontwikkeling en onderwijsinnovatie, David Reinhoudt, voormalig hoogleraar aan de Universiteit Twente, en Bert Meijer, hoogleraar aan de TU Eindhoven.

This article on Research Professional News is only available to Research Professional or Pivot-RP users.

Research Professional users can log in and view the article via this link

Pivot-RP users can log in and view the article via this link.